Cine suntem?

Suntem o mână de oameni din diverse domenii de activitate: directori de companii, colegi de birou, oameni de marketing, adulți și copii, toți dornici să contribuie la o schimbare pozitivă în societate. Ne-am adunat din colțuri diferite ale țării, București, Cluj, Timișoara, Iași, Suceava, Botoșani și ne-am pus pe treabă.

Ce facem?

La EchitArt, facem mai mult decât să organizăm evenimente – construim poduri între oameni, promovăm schimbul cultural și inspirăm fiecare individ să-și descopere și să-și exprime adevărata sa pasiune.

De ce Echitart?

Dintr-o veche pasiune pentru echitație și o eternă pasiune pentru artă, a apărut denumirea „Echitart”: o legătură între natură și om, o interpretare a echitației ca formă de artă. Ne place să credem că evenimentele noastre se află undeva la intersecția dintre artă, finețe și o grație sălbatică, ducând cauzele caritabile la un alt nivel.

Misiunea

Misiunea Asociației EchitArt este de a contribui activ la dezvoltarea și promovarea culturii românești, creând un mediu deschis, prietenos și incluziv pentru expresia creativă și participarea comunitară. Ne angajăm să facilităm evenimente sociale, culturale și sportive de calitate, care să încurajeze conectarea oamenilor și să promoveze spiritul de solidaritate.

Viziunea

Viziunea Asociației EchitArt este de a deveni un motor al schimbărilor pozitive în diferite comunități. Ne dorim să fim un catalizator pentru inspirație, inovație și colaborare, construind o comunitate în care creativitatea și diversitatea sunt celebrate și încurajate.

Noi suntem EchitArt!

0
Ani de activitate
0
Evenimente mari
0 +
Campanii caritabile
0 +
Participanți

EchitArt

Datele asociatiei

Adresa: jud. Botoșani, sat Ionașeni, com. Vârfu Câmpului, nr. 508

Telefon: 0752 713 439

ASOCIAȚIA ECHITART

CUI: 30918737

Sat Ionașeni, jud. Botoșani.

RO69 BACX 0000 0007 5417 0001

Copyright © 2024 EchitArt. Toate drepturile rezervate